Nipi

Nipi kosovar “marton” përsëri gjyshin dhe gjyshen e tij në 65 vjetorin e dashurisë së tyre, publikon pamje mbresëlënëse

Një çift kosovar, që dashurinë e tyre e kurorëzuan para 65 vjetësh, duket se ende po e shijojnë atë sikur të ishin në fillimet e saj.

Nipi i tyre, fotografi Marjan Komani, ka realizuar një fotosesion për gjyshërit e tij në 65-vjetorin e martesës.

Në fotografitë e publikuara nga Komani, shihet çifti i veshur si për ceremoni martesore, të cilët lënë të kuptohet se dashuria ndoshta jeton përgjithmonë.

Më poshtë i gjeni disa fotografi të çiftit, që për 65 vjet i dhanë njëri-tjetrit dashuri: