Oficeri i FSK-së

Nga fëmijë i humbur, në mbrojtës të vendit. Historia e ushtarit të FSK-së që humbi gjatë luftës VIDEO

Oficeri ushtarak i Kosovës, Dedë Hiseni, më 1998, ishte fëmijë i humbur dhe i pashpresë.

Ai thotë se peripecitë e tmerrshme të luftës, e kanë shndërruar në atë që është sot. Në historinë e tij jetësore është e përfshirë edhe humanistja britanike Sally Becker.