Kayla Jenkins

Në Instagram të merrte në qafë, por brenda mureve të shtëpisë… (Foto)

Një modele rrjetesh sociale, me qindra mijëra ndjekës, ka lënë banesën ku jetonte me qira në Mançester në një gjendje të tmerrshme.

Madje, sipas qiradhënësve, vajza 24-vjeçare është larguar pa shlyer detyrimet që kishte ndaj tyre.

Kayla Jenkins, e njohur si Okaylaaa, e ka lënë apartmentin me jashtëqitje qeni dhe shumë të ndotur, siç shihet nga fotot e mëposhtme.

Modelja ka 600 000 të regjistruar në kanalin e saj në YouTube dhe mbi 100 000 ndjekës në Instagram.