Bad News Eagles

Ndryshon orari, Bad News Eagles – ENCE do të zhvillohet më herët sesa ishte paralajmëruar

Ndryshon orari, Bad News Eagles – ENCE do të zhvillohet më herët sesa ishte paralajmëruar.

Përballja pritet të fillojë pas rreth 35 minutave dhe jo në ora 19:30.

ENCE është e treta në renditjen botërore, por që asgjë nuk është e pamundur.