Dardan Molliqaj

Molliqaj dhe anëtarët e tjerë të PSD-së shkojnë tek zyrat e ZRrE-së kërkojnë të flasin me dikë nga bordi

Anëtarët e Partisë Socialdemokrate janë duke zhvilluar një aktivitet tek zyrat e ZRrE-së.

I pranishëm në këtë aktivitet është edhe kryetari i PSD-së, Dardan Molliqaj.

Me këtë rast Molliqaj dhe anëtarët e tjerë kanë drejtuar pyetje të njëpasnjëshme ndaj ZRrE-së lidhur me çmimet e faturave.

Ndër të tjerash ata kanë kërkuar që të vie dikush nga Bordi i ZrrE-së që t’u jap detaje shtesë lidhur me pyetjen që kishin të bënin me ngritjen e çmimit të faturave.