ministri

Ministri Dardan Gashi duke lexuar në aeroport (FOTO)

Zv-kryeministri dhe ministri i diasporës, Dardan Gashi është fotografuar duke lexuar në aeroportin e Parisit.

Nuk dihet se çfarë po lexon ministri Gashi.

Dardan Gashit i është ngritur padi për gjuajtje me armë në Banjë të Malishevës, raporton Ballkani.info.

FOTO