Me vetëm një buton, ruloti shëndërrohet në një shtëpi(VIDEO)

Një shpikje e realizuar së fundmi ka mrekulluar miliona njerëz.

Bëhet fjalë për llojin më të fundit të rulotës.

Rulota e quajtur Romotow ka fituar vëmendjen e inovatorëve, për faktin se vetëm me një buton mund të rrotullohet dhe të shndërrohet në një shtëpi me tarracë të madhe.

Rulota është dizenjuar nga kompania W2 me seli në Zelandën e Re, ku ju janë dashur gjashtë vite që ta prezantojnë këtë projekt të shumëpritur.

Kompania shpreson se rulotën do ta nxjerrë në shitje në vitin 2020 me një çmim prej 350 mijë dollarë.

Mund ta shihni në videon e mëposhtme: