Kampionia olimpike

Majlinda Kelmendi kalon në finale të Lojërave Evropiane

Majlinda Kelmendi siguron finalen në Lojërat Evropiane “Minsk 2019”.

Në gjysmëfinale, Kelmendi e ka mposhtur garuesen franceze, Amandine Buchard.

Ndërsa në dy sfidat e mërparshme kishte triumfuar ndaj Karolina Pienkowska të Polonisë, si dhe mundi zviceranen, Fabienne Kocher.

Majlinda tani do të ballafaqohet me Agata Perenc.