Lottie zhvishet dhe tregon të pasmet

Lottie Moss nuk i ka lënë vënd imagjinatës me fotografitë e saj të fundit topless, duke fshehur gjoksin me duart e saj

Kohëve të fundit ajo është kthyer në Londër pas katër muajve që kishte jetuar me shokët e saj në Neë York dhe LA.

Lottie MOss qartë është akomoduar në shtëpinë e saj derisa ka bërë foto topless dhe e zhveshur të cilat mandej i ka postuar në Instagram.

23 vjeçarja që është motra e supermodelës Kate Moss ka treguar asetet e saj tepër të nxehta nga banesa e saj.