Emrat

Lista e zyrtarëve policorë që u prangosën në mega-operacionin kundër krimit dhe korrupsionit

Zyrtarët policorë që u prangosën sonte, në vend që të pengonin veprimtaritë ilegale si: trafikim i qenieve njerëzore, prostitucion, kontrabandë, organizim i lojërave të fatit, ata dyshohet se vendosën të rreshtohen me krimin, t’i ndihmojnë kontrabandistët dhe të përfitojnë nga veprimtaria e tyre.

Në mesin e dhjetra personave që pritet të vihen në pranga, sonte janë arrestuar edhe 12 zyrtarë të Policisë së Kosovës, që kryesisht shërbenin në zonën e Anamoravës, me dyshimin se keqpërdorën detyrën zyrtare.

Lista e zyrtarëve të Policisë së Kosovës që pritet të vihen në pranga