LAJMI I FUNDIT

LAJMI I FUNDIT: UEFA përjashton për 2 sezone Manchester City-n nga kompeticionet evropiane

Manchester City dënohet nga UEFA me 2 sezone mospjesëmarrje në Kupat e Europës.

Shkak është FAIR-PLAY Financiar.

Ky është njoftimi më i fundit që vjen nga BBC dhe nga Euronews.com.