Këngëtari

“Kur Korona ishte vetëm birrë”, Yll Limani kujton me mall kohën kur bënte lekun letër nëpër koncerte

Pandemia e Covid-19 ka stopuar të gjitha aktivitetet, grumbullimet dhe asgjë nuk është ashtu si ka qenë më parë.

Kujdesi që tashmë duhet të tregojmë është maksimal dhe e para gjë e ndaluar janë koncertet,partyt  me qëllim parandalimin e përhapjes së virusit.

Mirëpo, ajo kohë po i mungon shumë Ylli Limanit.

Në një postim në InstaStory, ai ka ndarë një video të vjetër të tijën teksa i ka vënë flakën skenës e publikut, ndërsa këtë periudhë të bukur e quan:

“Kur korona ishte vetëm birrë”- shkruan ai.

Video është regjistruar në nëntor të vitit që lamë pas, atëherë kur jeta ishte e bukur për të gjithë dhe askush s’e dinte ç’na priste më vonë.