Rashit Qalaj

“Krenari të flasësh për dikë si Izeti, i përulem familjes së tij që i dha policisë njeriun më të dashur”

Drejtori i Policisë së Kosovës Rashit Qalaj, gjatë fjalimit të tij në ceremoninë e varrimit të policit Izet Demaj, i cili u vra para pak ditësh nga grabitësi Kamer Metaj, ka shprehur dhimbjen e tij pas kësaj humbje.

“Po ndahemi nga një koleg shumë i çmuar i policisë së Kosovës. Është krenari të flasësh për dikë si Izeti, për flijimin e tij për luftimin e krimit. Ideali i tij do të jetojë gjatë sepse do t’i jetësojmë ne. Unë dua t’i përulem familjes së tij, ju jeni dhe do të mbeteni pjesë e policisë së Kosovës që i dhatë njeriun më të dashur”, tha Qalaj.

Izet Demaj u vra para pak ditësh në Istog nga grabitësi poashtu i vrarë nga policia, Kamer Metaj.