Kosova

Kosova e mbyll me epërsi pjesën e parë ndaj Azerbajxhanit

Ka përfunduar pjesa e parë në ndeshjen me Azerbajxhanit dhe Kosovës, e vlefshme për Rrethin e Parë parakualifikues evropian për Kupën e Botës 2027.

20 minutat e parë në Baku janë mbyllur me rezultatin 43:44.

Më i dalluari te Kosova gjatë kësaj pjese ishte Dardan Berisha, i cili shënoi 15 pikë.

Musab Mala shtoi 9 pikë dhe Dardan Kapiti 8 sosh.

Te Azerbajxhani u dallua Orhan Haciyeva me 9 pikë.