Shqipëri

Koronavirusi sot, rëndohet bilanci i humbjeve të jetëve në Shqipëri

Përditësimi i situatësë së Koronavirusit sot në Shqipëri:

Sipas buletinit ditor të Ministrisë së Shëndetësisë gjatë 24 orëve të fundit, në Shqipëri janë konstatuar këto shifra të infektimit me koronavirus:

Të infektuar të rinj          273 persona

Të vdekur                              5 persona

Të shëruar                         44 persona

 Testime gjithsej               1289 persona

Në përgjithësi, situate e koronavirusit dhe gjendja në spitale është si më poshtë:

Të infektuar gjithsej     16,774 persona

Të  shëruar                      10,001 persona

Të infektuar  aktivë        6,325 perona

Humbje  jete                        448 persona

Gjendja në spitale është si më poshtë:

Të shtruar gjithsej    në spitale    259 persona

Terapi intensive                               20  persona

Në intubim                                          3 persona