Komisioni për Administratë Publike shqyrton propozim ndryshimet për këtë Projektligj

Komisioni për Administratë Publike, Qeverisje Lokale dhe Media mban sot mbledhjen e radhës ku do të bëhet shqyrtimi i propozim ndryshimeve për Projektligjin për dhënien në shfrytëzim dhe këmbimin e pronës së paluajtshme të komunës.

Mbledhja zhvillohet në sallën N 302 të Kuvendit, në ora 13:00.