Fantazisti brazilian

Koha kur Ronaldinho shokoi botën me këtë aftësi të tij

Shumë përpara se Messi, Ronaldo, Neymar e Mbappe të merrnin vëmendje, Ronaldihno ishte në qendër të vëmendjes në botën e futbollit.

Në fakt, Ronaldihno ishte shfaqur në një reklamë të Nike, e cila ishte e para, asokohe në botë që mori 1 milion shikime në YouTube – në një kohë kur Facebook, Twitter dhe rrjetet e tjera sociale ende nuk ishin të popullarizuara.

Pas 10 vitesh, më 2015, Nike do ta lëshonte videon përsëri në YouTube, e cila tashmë ka më shumë se 8 milionë shikime.

Në video, Ronaldinho shihet duke e bërë sfidën e goditjes së transversales – video kjo që kishte mahnitur gjithë botën.

Se kush ishte më i miri i epokës së atëhershme, shikojeni përsëri videon e tij.