Bombardimet

Kjo grafikë i heqë të gjitha dilemat e kosovarëve. Shihni kush na ndihmoi të çlirohemi! FOTO

Për krejt ata që ende kanë dilema se me kënd duhet të pozicionohet Kosova, me Amerikën apo BE-në, më poshtë e keni një grafikë që tregon pjesëmarrjen e shteteve anëtare të NATO-s në intervenimin humanitar më 1999 në Kosovë.

Amerika e Clintonit, Bushit, Obamas, Trumpit dhe Grenellit më 1999 investuan 70% më shumë për çlirimin dhe lirinë tonë sesa shtetet e tjera, kryesisht të BE-së së Borrellit dhe Lajçakut. /Ballkani.info/