LAJMI I FUNDIT

“Kishe fishllu në kryq të Komoranit”, “Pse të liruan UDB’a nga burgu”, shpërthen konflikti mes Milaim Zekës e Enver Dugollit

Ka shpërthyer një konflikt në distancë mes deputetit të Lëvizjes Vetëvendosje, Enver Dugollit dhe gazetarit dhe analistit Milaim Zeka.

Dugolli, përmes një shkrimi në llogarinë personale në Facebook, iu është referuar Zekës si “Znaçka”, duke thënë se dikur ishin shokë por tani ai është duke shpifur për të.

Tutje, Dugolli ka ngritur pyetje se si doli Milaim Zeka nga burgu i UDB-së, duke e pyetur se çfarë i kërkuan në këmbim për lirimin e tij.

Shkrimi i plotë: