Këto janë çmimet e derivateve për sot

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë publikoi dje çmimoren e re të derivateve të naftës.

Sipas njoftimit të ri, çmimi maksimal i lejuar për produktin Dizel është 1.73 Euro për litër, çmimi maksimal i lejuar për produktin Benzinë është 1.41 Euro për litër, si dhe çmimi maksimal i lejuar për produktin Gaz është 0.72 Euro për litër.

Kjo çmimore, që hyri në fuqi dje, do të vlejë deri nesër në orën 10:00.