Gani Thaçi

Këta janë personat që dyshohet se i sulmoi fizikisht vëllai i presidentit Thaçi (Emrat)

Vëllai i presidentin Hashim Thaçi, Gani Thaçi, dyshohet se i ka sulmuar fizikisht dy persona sot në Drejtorinë e Byros Kosovare të Sigurimeve.

Ballkani.info merr vesh se personat e sulmuar janë Gianni Sokolic, me nënshtetësi sllovene, udëheqës i kompanisë së sigurimeve Illyria dhe drejtori i Byros, Blerim Pushkolli.

Policia ka shku në vendin e ngjarjes.