Këta janë më të kërkuarit nga policia e Kukësit. Mes tyre dhe Zylfie Haklaj (EMRAT+FOTOT)

Policia e Shtetit fton cilindo që ka djeni mbi vendndodhjen e personave më të kërkuar, të telefonojnë Policinë në numrin pa pagesë 112, duke ju garantuar anonimatin.

“Ja personat e kërkuar nga Policia në qarkun e Kukësit. Ndihmo dhe ti në sigurinë publike”, apelon Policia e Shtetit, që publikoi listën me 15 të shumëkërkuar.