Këshilla për kujdesin ndaj buzëve në dimër

Ardhja e dimrit kryesisht shoqërohet me lëkurë më të irrituar, më të thatë apo nganjëherë ndikon edhe në skuqjen e lëkurës.

Buzët po ashtu mund të dëmtohen nga kjo stinë, dhe është me rëndësi që t’i mbani në gjendje të mirë.

Më poshtë disa këshilla që buzët t’i keni të buta edhe gjatë dimrit:

Përdorni vetëm buzëkuq me bazë të kremave apo vajeve të buta.

Mos i lëpini buzët, Shmangni kafshimin e buzëve, apo heqjen e lëkurës së thatë kur veçse buzët nuk janë në gjendje të mirë.

Menjëherë trajtoni të çarat e buzëve.