Shkrimtari dhe politikani

Jakup Krasniqi tregon vendin ku kishte fshehur libra “armiqësorë” në vitin 1980

Kryetari i Këshillit Kombëtar të Nismës Socialdemokrate Jakup Krasniqi ka vizituar këtë fundjavë fshatin e lindjes.

Nëpërmjet Facebookut ai ka njoftuar me vendin ku kishte fshehur libra të cilët sipas tij nuk ishin të dashur për armikun.

Në vend të librave këtë të shtunë Krasniqi gjeti drunjtë dhe ngjyrat e vjeshtës.

“Këtu diku në vitin 1980 i kam pas fshehur do libra dhe materiale të Organizatës! Sot aty drunjët i kishin ngjyrat e vjeshtës’, shkruan ai në Facebook.