Ja si e uron kryeministri i Kanadasë ditën ndërkombëtare të vajzave (FOTO)

Kryeministri i Kanadasë, Justin Trudeau është njëri ndër liderët më të pëlqyer në botë , sidomos për shkak të qasjes së tij modeste.

Ai ka uruar ditën ndërkombëtare të vajzave, bashkë me një Foto në rrjetin social facebook

“Happy International Day of the Girl”,  shkroi kryeministri.

Ai ka vendosur një vajzë në karikën e tij dhe duket foto shumë kreative. /Ballkani.info/