Qeveria

Ja sa do të gjobiteni nëse hidhni mbeturina jashtë kontenjerëve

Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor ka njoftuar qytetarë se nesër, ministri Fatmir Matoshi do të nënshkruajë Udhëzimin Administrativ për Ndëshkime me Gjoba Mandatore.

“Përmes këtij udhëzimi administrativ, të gjithë personat fizik që hedhin mbeturina jashtë kontenjereve apo djegin mbeturina do të gjobiten me gjobë prej 20 deri 100 euro”, thuhet në njoftimin e kësaj ministrie.

Ndryshe dje Fatmir Matoshi u rizgjodh ministër në këtë dikaster.