GRUPI A: Anglia, Çekia, Bullgaria, Mali i Zi, KOSOVA

Në Dublin të Irlandës 55 përfaqësuese i kanë mësuar ekipet kundërshtare në rrugën për Evropianin 2020.

Kosova në grupin A është me Anglinë, Çekinë, Bullgarinë dhe Malin i Zi.

GRUPET:

Grupi A

Anglia
Çekia
Bullgaria
Mali i Zi
Kosova

Grupi B

Portugalia
Ukraina
Serbia
Lituania
Luksemburgu

Grupi C

Holanda
Gjermania
Irlanda Veriore
Estonia
Bjellorusia

Grupi D

Zvicra
Danimarka
Irlanda
Gjeorgjia
Gjibraltari

Grupi E

Kroacia
Uells
Sllovakia
Hungaria
Azerbajxhani

Grupi F

Spanja
Suedia
Norvegjia
Rumania
Ishujt Faroe
Malta

Grupi G

Polonia
Austria
Izraeli
Sllovenia
Maqedonia
Letonia

Grupi H

Franca
Islanda
Turqia
Shqipëria
Moldavia
Andorra

Grupi I

Belgjika
Rusia
Skocia
Qipro
Kazakistani
San Marino

Grupi J

Italia
Bosnja
Finlanda
Greqia
Armenia
Lihtenshtejni