Ylli francez

Griezmann bëhet sërish baba në ditën më të veçantë në jetë, ia lë emrin Alba

Alba më në fund ka ardhur në jetë. Antoine Griezmann dhe gruaja e tij, Erika Choperena, janë bërë prindër për herë të tretë.

Ata kanë sjellë në jetë një vajzë, të cilës ia kanë lënë emrin Alba.

Kjo ditë do të jetë e veçantë gjithmonë për Griezmann dhe familjen e tij, për shkak se përveç Albës, me tetë prill kanë lindur edhe fëmijët tjerë të sulmuesit francez, Mia (8 prill 2016), Amaro (8 prill 2019) dhe sot Alba (8 prill 2021).