raciste

Grekët “pushtuan” Bularatin me thirrje kundër shqiptarëve, por policia i lë të lirë

Në orët e vona të mbrëmjes policia shqiptare ka liruar 12 shtetasit grekë të shoqëruar pas varrimit të Konstandinos Kacifas, ditën e djeshme në Bularat.

Mësohet se ata do të procedohen të lirë.

Shoqërimi i shtetasve grekë ka ardhur pas përfundimit të ceremonisë së varrimit si dhe bllokimit të rrugës për më shumë se 10 minuta në aksin rrugor Gjirokastër-Kakavijë.

Emrat e personave të ndaluar:

1. Andrea Panajot Kuri.

2. Thoma Filip Stefo

3. Kristo Anastas Duci

4. Haralamb Nikolla Karathano

5. Thanas Vangjel Papas

6. Pirro Kosta Panajoti

7. Dhimiter Nasipa Kostandinos

8. Nina Dhionis Dinos

9. Kostantandinos Grigoris Gizolis

10. Anestis Kostaqis Panajotis

11. Jorgos Dhimitris Varelas

12. Athanasis Jorgos Papas

dhe nga forcat anti terror Fier, janë ndaluar Apostol Jorgo Thoma dhe Theodhor Nikolla Petropulos.