Turku

Gjigantët evropianë në garë për Cengiz Underin

Cengiz Under është duke kaluar në një formë të jashtëzakonshme me Romën, dhe për këtë ka zgjuar interesimin e top skuadrave në Evropë.

Corriere dello Sport raporton se Barcelona dhe Bayerni kanë shprehur interesim për shërbimet e tij.

Dhe tani kësaj gare i janë shtuar edhe Arsenali e Manchester City.