Fotografi historike: Presidenti Rugova dhe Presidenti Vokrri në Paris në vitin 1997

Adnan Merovci, bashkëpunëtor i afërt i presidentit të ndjerë të Kosovës, Ibrahim Rugova e ka publikuar një fotografi të vitit 1997 nga Parisi.

Në këtë fotografi shihet presidenti Rugova dhe presidenti i ndjerë i FFK-së, legjenda Fadil Vokrri.

“Vizitat e Presidentit RUGOVA në Paris nuk kanë mundur t’i shpëtojnë takimeve me Fadil VOKRRIN! Unë vazhdoj të mos besoj se nuk do t’i takoj më këta dy kolos, njëri në politikë e tjetri në sport! Foto e pa botuar deri sot: Paris, nëntor 1997”, shkruan Merovci. /Ballkani.info/