turniri

Fillon turniri tradicional ‘Xhavit Kozhani’ – Burgija në Ribar të Madh

Ka filluar turniri tradicional ‘Xhavit Kozhani’ – Burgija, më datën 14 maj në fshatin Ribar i Madh – Lipjan, raporton Ballkani.info

Ky turnir mbahet për nder të dëshmorit të kombit Xhavit Kozhani, ku do të marrin pjesë një numër i madh i ekipeve. Vendi i parë do të shpërblehet me 1500 euro, si dhe vendi i dytë do të shpërblehet me 400 euro

Finalja do të zhvillohet më 26 maj 2022 në ora 20:45. /Ballkani.info/

No description available.