Fillon superceremonia e Topit të Artë, mungojnë Ronaldo dhe Messi

Ka filluar në Paris ceremonia e Topit të Artë.

Deri me tani kanë arritur disa fytyra që mund të jenë në listë për ta fituar këtë çmim.

Edhe njëherë në këtë ceremoni, ashtu sikurse në të mëparshmet nuk është parë as Antoine Griezmann, as Lionel Messi dhe as Cristiano Ronaldo.

Ndërkohë Luka Modric, i cili mendohet se e ka fituar këtë çmim është parë bashkë me familjen në ceremoni.