Fillon ndeshja, kështu pritet Anglia në Kosovë

Po fillon ndeshja në mes Kosovës dhe Anglisë, e vlefshme për kualifikimet EURO 2020.

Dardaënt kanë pritur anglezët me flamurin e tyre dhe respekt ndaj tyre.

Kjo është pritja dardane ndaj kombëtares angleze. /Ballkani.info/