FIFA shkruan për Kosovën, ka edhe një pyetje për ndjekësit e saj

Faqja zyrtare e shtëpisë numër një të futbollit botëror, FIFA ia ka kushtuar një shkrim Kosovës.

Në rrjetin social ‘Twitter’ kanë shkruar për ngritjen e Kosovës në ranglistë, ku për tetë muaj është ngjitur për 45 pozita.

Madje, FIFA i ka pyetur edhe ndjekësit lidhur me ecurinë e kombëtares tonë, ku ka folur për numrin e ndeshjeve që nuk ka humbur, e që përgjigjia e saktë ishte opsioni i dytë.

Pra, përfaqësuesja ‘verdhë e kaltër’ në dhjetë ndeshjet e fundit të këtij viti nuk është mposhtur asnjëherë, për të regjistruar kështu rezultate të jashtëzakonshme dhe gjithsesi, kualifikim në gjysmëfinale të Ligës së Kombeve.