Ushqim dhe pije

Familja Haradinaj iu bën konak qindra qytetarëve në Gllogjan (FOTO)

Familja e kryeministrit Ramush Haradinaj, sot në Gllogjan ka mbledhur shumë qytetarë.

Aty janë mbledhur edhe aktivistë të AAK-së, ndërsa ka pasur ushqim dhe pije.