diola- eroll

Erolld Belegut dhe Diola Dostit më e “sigurt” po iu duket xhungla, publikojnë foto nga pushimet luksoze

Erolld Belegu dhe Diola Dosti, tash e disa ditë po shijojnë pushimet e tyre në luksoze në Bali të Indonezisë.

Prej kur bënë lidhjen e tyre publike, dyshja kanë nxitur vëmendjen e madhe tek mediet e shtypit rozë.

Tash e disa ditë, çifti nga pushimet e tyre super lukzose, janë paraqitur nga xhungla.

“”Jemi shumë mirë dhe nuk ka nevojë për shqetësim …. pasi xhungla duket mjaft e sigurt”, ka shkruar Belegu.