“Elektrosever”

Qytetarët në veri sot marrin faturat e energjisë “paushall”, do t’i paguajnë nga 21 euro

Kompania “Elektrosever” nga sot do të fillojë me shpërndarjen e pro-faturave për energjinë e konsumuar në katër komuna në veri të Kosovës, njoftoi kompania.

Qytetarët në komunat e Leposaviqit, Mitrovicës së Veriut, Zveçanit dhe Zubin Potokut do t’i marrin faturat në adresat e tyre të shtëpisë me pagesë minimale të llogaritur fikse prej 21.60 euro.

Bashkë me këtë faturë, përdoruesit do të pajisen me një kopje të kontratës për inspektim, si dhe një njoftim për furnizuesin “Elektrosever”.

“Me pagesën e një shume prej 21.60 euro, Marrëveshja e Furnizimit me kompaninë “Elektrosever” do të konsiderohet e lidhur. Zyrtarët e Elektroseverit do t’ua sjellin qytetarëve për nënshkrim Marrëveshjet për Furnizimin me Energji Elektrike”, pretendohet në kumtesë.