Britani

E tmerrshme! Burri lëpin dorën dhe prek dorezat e makinave, qeveria këshillon qytetarët t’i dezinfektojnë VIDEO

Kamerat e sigurisë së një biznesi në Britani kanë kapur rastësisht një pamje shokuese.

Një burrë shihet teksa lëpin dorën e tij dhe më pas prek dorezat e makinave që gjenden aty.

Kjo ka bërë që në Britani të këshillohet dezinfektimi i makinave, në rast se mund të ketë qënë një atyre që burri ka prekur.