“Liqeni Trump”

E thotë Hoti: Në shenjë respekti për angazhimin e Trump na është kërkuar që Liqeni i Ujmanit të emërohet me emrin e tij

Çështja e diskutuar në lidhje me emërimin e liqenit të Ujmanit  si “Liqeni Trump”, sipas kryeministrit Avdullah Hoti ka një përgjigje.

Ai para gazetarëve ka thënë se si në Shtëpinë  e Bardhë ashtu edhe në takimet në Kosovës nga ambasadori Richard Grenell, iu është kërkuar që në shenjë respekti për kontributin dhe angazhimin e tij në zgjidhje e situatës në mes të Kosovës dhe Serbisë, ky liqen të marrë emrin e presidentit amerikan.

“Emri i liqeni ka qenë kërkesë edhe në Shtëpinë e Bardhë edhe në takimet që kemi pasur këtu, që në shenjë respekti për angazhimin e drejtpërdrejtë të presidentin amerikan, që të emërohet si liqeni Trump. Kaq”, tha Hoti.