Prishtinë

E dhimbshme: Nëna braktis fëmijën e saj në Prishtinë, e la vet dhe nuk u kthye më

Dje u raportua për një rast të keqtrajtimit të fëmijës në Prishtinë. Por siç duket edhe ngjarjet e tilla po rriten dita ditës.

Prokurorisa thuhet se kanë filluar hetimet ndaj një nëne në Prishtinë, pasi që e njëjta e kishte lënë fëmijën e saj, të mitur, pa përkujdesje.

Sipas burimeve të Sinjalit rasti dyshohet të ketë ndodhur në rrugën “Kadri Bajra” në Prishtinë, rreth orës 17:00.

Rasti ndaj nënës së dyshuar është hapur si “keqtrajtim apo braktisje e fëmijës”.