Dybala, Juventus shënon në minutën e parë (VIDEO)

ë takimin e sotëm që është duke u zhvilluar mes Juventuesit dhe Calagarit ka ardhur një gol super i shpejt.

Është lojtari Paulo Dybala (1’) që realizojë golin ende pa u mbushur një minutë nga fillimi i lojës.Juvetues këtë sezon po kalon paraqitjen më të mirë të tyre në histori të klubit në Serie A.

https://www.youtube.com/watch?v=lM6uK_d4jvU