Tafil Peci

Drejtori i Komunës së Mitrovicës, Tafil Peci shijon jetën në Skënderaj, pi Shisha

Drejtori i Kulturës në Komunën e Mitrovicës, Tafil Peci, duket se po e shijon jetën.

Ai ka publikuar fotografi nga qyteti i Skënderajt, ku ka dalë të argëtohet.

Sipas fotografisë së publikuar nga vetë ai, Peci ka shijuar Shishan në një kafeteri të Skënderajt.

Kujtojmë se drejtori Peci është artist me profesion, dhe ka disa çmime në pikturë.

No description available.