VIDEO

Diaspora s’e harroi Kosovën as në Ditën e Pavarësisë, shumë mërgimtarë festuan në vendlindje

Për 14 vjetorin e pavarësisë së Kosovës, shumë mërgimtarë erdhën për të festuar.

Ish ushtari i UÇK-së, Bekim Halimi, çdoherë vjen nga Londra për të kremtuar dhe për këtë festë fton të gjithë gurbetçarët që të veprojnë njësoj si ky.

Ndërsa Florim Krasniqi erdhi nga Zvicra për të festuar pavarësinë.

Për ketë festë erdhi edhe një tropojan i cili uroi të gjithë qytetarët.