Graçanicë

Dhunë në familjen serbe

Dje në mesditë bashkëshortja ka raportuar në polici bashkëshortin e saj, për  një mosmarrëveshje dhe nën ndikim të alkoolit ka shqetësuar atë dhe fëmijët.

Sipas raportit të policisë, nuk raportohet për të lënduar, ku me  urdhër të prokurorit rasti ka shkuar në procedurë të rregullt.

Rasti ka ndodhur në Graçanicë, ku familja në fjalë i përket komunitetit serb./Ballkani.info/