Laureatët e 2020

Daku, golashënuesi më i mirë për vitin 2020

Federata e Futbollit të Kosovën po ndanë çmimet për më të mirët për vitin 2020.

Për shkak të gjendjes me pandeminë COVID-19, nuk do të ketë gala mbrëmje me mysafirë tjerë, por të pranishëm do të jenë vetëm anëtarët e KE-së dhe “Laureatët e Vitit 2020”.

Golashënuesi më i mirë për vitin 2020 është shapllur Mirlind Daku që në vitin kalendarik ka shënuar 27 gola.

“Për golat dua t’i falënderoj gjithë shokët e skuadrës, për asistent, për përkrahjen që kam pas nga ta”, u shpreh Daku.