Tesla

Cila veturë Tesla është më e shpejta?

Model S, Model 3, Model X apo Model Y?

Tesla aktualisht ka katër modele: S, 3, X dhe Y, të cilat së bashku japin fjalën “S3XY”, e cila ka qenë subjekt i shakave të ndryshme në forumet e makinave dhe faqet e internetit për ca kohë.

Tani kemi pasur mundësinë t’i shohim këto katër modele duke garuar kundër njëri-tjetrit, dhe kush mendoni se u tregua më i miri?

Model S doli fitues në garën e shpejtësisë.