Çështja Mayorga, dalin në dritë dokumente të reja që penalizojnë Cristiano Ronaldon

Prej muajsh, Cristiano Ronaldo lejon fushën të flasë, ndërkohë në Las Vegas, policia vazhdon hetimet për çështjen Mayorga.

Në javët e ardhshme, pritet të ketë njoftime të reja, por “Der Spiegel” ka nxjerrë në dritë dokumente të reja nga “Football Leaks”, për muajt pas ngjarjes shokuese që pretendohet të ketë ndodhur.

Sipas revistës gjermane, disa e-maile të reja ndërmjet përfaqësuesve ligjorë konfirmojnë se ekipi i Ronaldos dëshironte të kuptonte se çfarë kishte ndodhur atë natë, për të ndërtuar një strategji të vlefshme mbrojtjeje.

Nga ana tjetër, avokatët e asit të Juventusit pretendojnë se një pjesë e mirë e këtyre dokumenteve janë të manipuluara. Sipas “Der Spiegel”, flitet se mes shtatorit dhe dhjetorit të vitit 2009 janë bërë dy versione të përgjigjeve të Ronaldos, në mënyrë që çdo gjë të ishte e sigurt për vazhdimësinë e situatës.

Kjo çështje ka tronditur opinionin botëror, por gjithsesi, Ronaldo ka mohuar gjithmonë me çdo kusht të ketë kryer marrëdhënie seksuale pa aprovimin e Mayorgas. Gjithsesi, zërat jashtë fushe nuk kanë ndikuar në jetën profesionale të Ronaldos, i cili ka shkëlqyer në aventurën e tij të re me Juventusin, duke shënuar 10 gola dhe duke dhënë 6 assiste në 17 takimet e para sezonale.