Në Merdare

Çartet mërgimtari derisa pret në kufi, shan e fyen rëndë Kosovën: Jav q**sha shtetin e nanës VIDEO

Mërgimtarët të cilët janë nisur drejtë kufirit Kosovë-Serbi në Merdare po detyrohen të presin me orë të tëra.

Madje, për disa, pritja zgjati deri në 8 orë.

Një mërgimtarë për emisionin veror “Natë Vere”, në T7 u shfaq tejet i nervozuar për shkak të pritjes. Dhe për këtë arsye para kamerës së T7 nuk i ndaloi të sharat.

“Thuaju atyre ….”, “Rrogat po i marrin këta m…”, tha njëri ndër mërgimtarët.

Se çfarë ka thënë më shumë ky mërgimtar, e mësoni duke klikuar në linkun e mëposhtë