video

Burri shqiptar, gruas ruse: Mos ma ngrit zërin, unë kam drejtë të ndërrojë shtatë gra

Në emisionin “E diela shqiptare” në televizionin Klan ka ndodhur një ballafaqim interesant me një çifti bashkëshortor i cili ka probleme me pronën.

Ymeri dhe Zvetlana, kishin një përballje të ashpër mes tyre.

Shqiptari dhe rusja e cila jeton në Itali kanë një marrëdhënie për dy dekada, teksa janë martuar në vitin 2015.

Ajo ankohet për sjelljen dhe trajtimin nga ana e burrit të saj.

Shqiptari në një moment iu drejtua bashkëshortës së tij ruse:

“Mos ma ngrit zërin, unë kam drejtë të ndërrojë shtatë gra”.

Ndiqeni ballafaqimin interesant: